مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره برای مستاجر

دوسال است که طبق دستور دولت قرارداد را با استفاده از قانون تمدید کرده ام اما حالا صاحب خانه من میگوید خانه را تخلیه کن و بنده واقعا پولی برای اجاره جای دیگری ندارم چون خیلی ودیعه را زیاد کرده اند لطفا بفرمایید بنده با سه فرزند که دوتا شیرخوار هستند و یکی 9 سال سن داردکه مشکلات معلول مغزی و جسمی دارد ایا راهی هست که بدون اجازه صاحبخانه باا ستفاده از قانون قرارداد اجاره خانه تمدید کنم
و درغیر اینصورت باید در خیابان بیتوته کنم ایا قانون راهی گذاشته است یا خیر و چیکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدار‌ک شما را باید دقیق و سنجیده رویت کنین

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
برابر قانون باید منزل را تخلیه نمایید