مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و ضرب و شتم

با سلام. بنده با یکی از دوستان یک بحث داشتم و بعد از چند روز با من تماس گرفت و گفت به فلان مکان بیام . من گفتم وسیله ندارم بعد گفتم خودم با ماشین میام دنبالت سر کوچه تا بریم یجا . من هم بی خبر از همه چیز چون بحثمون حل شده بود . من ب سر کوچه رفتم و ایشان با ماشین اومدند دنبالم . وقتی داخل ماشین نشستم دیدم ک دو نفر دیگر هم همراهشون هستند و من هم غافل از همه چیز چون هر سه نفر آنها فامیل های بنده بودند و شکی نمیکردم و ب محض اینکه داخل ماشین نشستم ماشین رو حرکت داد و با سرعت از محل دور شد. همون لحظه اول نفر عقبی منو گرفت و نفر جلویی به من حمله ور شد و گلوی من رو گرفت و با چاقویی ک در دست داشت تهدید میکرد . من رو ب ی مکان خلوت بردند و سه نفری من رو مورد ضرب و شتم و تهدید به قتل و تهدید با چاقو کردند و بینی بنده رو مورد ضربه قرار دادند. و بعد من رو ب زور سوار ماشین کردند و بردند . ابتدا نفر جلویی رو پیاده کردند درب منزلشون و بعد نفر عقبی رفت جلو نشست . من هم از این فرصت استفاده کردم و دوربین گوشی خود را روشن کردم و خودشون داخل فیلم تعریف از کارِ خودشون کردند و از حمله با چاقو و اینکه اومدند دنبال من و منو مورد ضرب و شتم قرار دادند و در آخر منو سر کوچمون پیاده کردند . من هم همون روز رفتم شکایت کردم. آیا جرم آن ها آدم ربایی محسوب میشود یا خیر و چ حکمی برای آن ها صادر میشود ؟
. مدارک کامله شامل : فیلم اعتراف خودشون توی فیلم در ماشین تو راه برگشت و تماس اولیه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جرم آنان آدم ربایی و ایراد ضرب و جرح عمدی است .