مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از خدمت ارتش

با سلام
اینجانب در پایگاه بوشهر می کردم و با 18 سال سابقه به علت مشکلات فراوان شخصی توانایی ادامه خدمت را نداشتم که شروع به غیبت 15 روز 15 روز کردم که بعد از چهار ماه که یگان توجهی به درخواست من نکرد، به مدت 8 ماه از خدمت فراری شدم و بعد از آن خودم را معرفی کردم و به دادگاه مراجعه نمودم و حکم خود را دریافت نموده به محل خدمت ارایه نمودم، لذا باز هم یگان هیچ کاری مبنی بر اخراج یا رهایی از خدمت من انجام نداد که مجبور شدم مجددا فراری شوم، با توجه به اینکه حتی یک روز هم نمیتوانم به خدمت برگردم تقاضای راهنمایی و در صورت نیاز اخذ وکیل برای پیگیری رهایی از خدمت را دارم، با تشکر

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ،
نیرو یا سازمان ذیربط مکلف است قبول یا عدم قبول استعفای شما را ظرف مدت دو ماه از تاریخ تقاضا اعلام دارد .