مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

سلام من الان نزدیک به یک ماه پیش که با دختری که دوسش داشتم رابطه داشتم بعد الان دعوامون شده هه ی منو تهدید میکنه که به بابام میگم تهدید به قتل میکنه و ابرو ریزی و استفاده از فحش رکیک و توهین به خانواده ام و‌اینکه رابطه با رضایت خود طرف بوده و اینکه وادارم کرد به خرید طلا و...و حتی ازدواج الان زده زیره حرفش من چجوری میتونم از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارغيرقانوني دفاع ندارد
همه روابط را قطع و همه تماس ها را نيز مسدود و بلاك نماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازش شکایت تهدیدوتوهین میتوانید کنید ودرازدواج باایشان تجدیدنظرکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید احراز و اثبات گردد که رابطه با موافقت خود دختر بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح شکایت می توانید رابطه جنسی را کلا انکار کنید.
اگر رابطه با رضایت دختر باشد نمی تواند مدعی حقی باشد و به مجازات قانونی محکوم خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به یک مشاور مراجعه کنید و خونسردی خود را حفظ کرده به این رابطه حتی المقدور پایان دهید.
..