مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اخذ سند تک برگ زمین با کاربری باغ

با درود و احترام
بنده در اسفند ماه 1401 زمینی به مساحت 260 متر در توابع لواسانات روستای ... بصورت قولنامه ای خریداری کرده ام
زمین دارای نقشه utm و تقسیم نامه ثانویه می باشد.
برای دریافت سند تک برگ به دفتر اسناد رسمی مراجه نموده ام، که کارشناس اعلام کردند می بایست تقسیم نامه اولیه نیز به پیوست ارائه گردد.
پس از جستجو مشخص گردید تقسیم نامه اولیه مفقود شده است.
لطفاً راهنمایی کنند به چه صورت می توانم این مشکل را برطرف نمایم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از روی اسناد موجود و مالک و در صورت فوت مالک،از وراث