مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن سند تک برگ ملک

سلام
هفته گذشته سند تک برگ ملک خود را گم کردم.
سوالم اینه کسی اگه اونو پیدا کنه، چه سو استفاده ای میتونه از اون بکنه؟
چون مطمئن نبودم که سرقت شده، هنوز نرفتم اداره ثبت و باطلش نکردم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما نسبت به بطلان ان اقدام کنید تا جلوی هر گونه سو استفاده احتمالی گرفته شود. تاریخ مفقودی را دقیق اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی پیش نمیاد از طریق اداره ثبت حتما پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. به هر حال یه سند است و توسط جاعلان هر سو استفاده ایی ممکن است بشود. در اسرع وقت نسبت ب بطلان ان اقدام کنید. ضمنا تاریخ مفقودی را دقیق اعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سریعا اعلام مفقودی کنید و درخواست المثنی بدهید به سازمان ثبت محل

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سریعا اعلام مفقودی کنید و درخواست النثنی دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سریعا موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری کنید