مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت زمین

با سلام زمینی که سند الحاقی داره قابل معامله هست؟ مجوز ساخت به همچین زمینی داده میشه و آیا میشه سند تک برگ گرفت؟ کلا سند الحاقی چیه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید و بیشتر توضیح دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نوع الحاق ووضعیت زمین باید مشخص گردد لطفا توضیحات خودرا تکمیل نمایید تا مشاوره میسر گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سالاد الحاقی بستگی به صنعت هایی دارد که در زمین ها یا تجاوز صورت گرفته و یا اینکه در حریم بودند بهتر است ابتدا از طریق شهرداری، اداره ثبت، دهیاری و جهاد کشاورزی استعلام کنید تا مشخص شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه با چنین اطلاعات ناقصی نمی‌ توانم راهنمایی تان کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعیین سند ، به شهرداری یا بنیاد مسکن مراجعه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند الحاقی برای معامله مشکلی ندارد، سند الحاقی یعنی اینکه این زمین قبلا مساحت مثلا 200 متر مربع داشته ولی الان به مقدار زمین در کنار این زمین هست که تجاوز به خیابان و ملک دیگری و یا تصرف پیاده رو محسوب نمی شود لذا در اجرای ماده 149 قانون ثبت مالک به اداره ثبت درخواست صدور سند اصلاحی می کند و با ثبت در دبیرخانه اداره ثبت، و تهیه نقشه توسط نماینده ثبت، آن مقدار زمین نیز به عنوان متراژ جدید زمین به سند قبل الحاق می شود، این را سند الحاقی می گویند و برای معامله هیچ مشکلی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع الحاق دارد و دیگر مستندات

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سند الحاقی یک اصطلاح هست باید رویت شود سند شما