مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط بدهی

با سلام بنده به مبلغ 60میلیون تومان محکوم به پرداخت شدم میخام به طور قسطی پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اجازه بدید حکم مبلغ 60 میلیون تومان قطعی شد اقدام به ارائه دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به نمایید البته با ارائه استشهادیه شهود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید و در صورت قبول اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و.....