مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی در شورای حل اختلاف

با سلام و درود
همسرم (زوجه) درخواست حقوقی ابطال سند ماشین (معامله به قصد فرار از دین هرچند در شکایت کیفری شکایتشون رد شد) ولی باز از طریق شورای حل اختلاف کرده و چون مبلغ خودرو را مقوم به 10 میلیون اعلام کرده بود من به این مبلغ اعتراض کردم که قاضی به وکیل ایشان گفت یا باید از طریق دادگاه شکایت و مطرح کنه چون اگه مبلغ بیشتر از 20 میلیون باشه در صلاحیت شورا نیست یا اگه اعتراض داره به درخواست من درخواست کارشناس کنه امروز در سامانه قضایی این متن و نوشته بود: در تاریخ 98/7/3 وقت رسیدگی به لحاظ تودیع هزینه کارشناسی تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 98/7/29 تغییر کرد ؟
خواستم از شما بزرگوارن بپرسم این یعنی چی !
و دوما اینکه اگه احیانا قیمت خودرو بنا به نظر کارشناس زیر 20 میلیون باشه (خودرو ریو مدل86) با وجودی که روز جلسه شورا من لایحه دفاعی تقدیم کردم آیا اون وقت لایحه دفاعی دو طرف بررسی و قاضی رای صادر میکنه ؟
با تشکر فروان از شما بزرگواران

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ابلاغ واریز هزینه کارشناسی میاد باید ظرف یک هفته نسبت به واریز اقدام کنین وگرنه کارشناسی از عداد دلایل تون خارج میشهو اگر زیر 20 تومن باشه شورا و بالای 20 تومن با عدم صلاحیت میره دادگاه رای صادر میشه