مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

سلام من 5سال پیش خونه کلنگی خریدم صاحب خونه روز معامله تمام پول خونه رو دریافت کرد فقط یه میلیون موند اونم بخاطر فیش امتیازات آب و برق و گاز خونرو یه هفته ای تخلیه کرد ولی کلید خونرو نداد منم 800تومن از مابقی پولشو نگه داشتم بعد 6ماه با بنگاهی یه کلید ساز آوردیم قفل باز کردیم همه چی رو هم با خودش برده بود حالا بعد 5سال اومده شکایت استردادمال منقول و مطالبه وج کرده

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. با مبایعه نامه شما می توانید ثابت نمایید که مورد معامله را خریداری کردید و ثمن ان را هم دادید .