مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال توسط بانک

سلام مدیرعامل یک اتحادیه در تهران بودم 15 سال پیش وام تبصره ای از بانک کشاورزی جهت تامین ابزار و وسایل مورد نیاز اعضاء گرفتم بعد از مدت یک سال مدیر عامل و هیات مدیره جدیدی روی کار آمدند اما مدیران جدید اقدام به تسویه وام نکردند و قرارداد وام بنام اینجانب ماند در واقع تا این تاریخ بنده و اعضاء هیات مدیره قبلی که امضاء کننده قرارداد وام بودیم بعنوان بدهکار بانک هستیم اخیرا بانک به ما مراجعه کرده و دارائيهاي ما را توقیف کرده البته بانک به ما می گوید شما علاوه بر گیرنده وام بعنوان ضامن ، قرارداد بانک را امضاء کرده بودید البته موضوع امضای ما در قرارداد بعنوان ضامن متوجه آن نبوده ایم و بانک با مهارتی این امضاء را از ما گرفته در حالیکه ما متوجه نبوده ایم اخیرا حتی ماشین زیر پای خانواده ام را توقیف کردند و مبلغ 180 میلیون تومان از حساب شخصی بنده برداشت کردند و حساب را مسدود کردند. الان هم بیکار و هیچ درآمدی ندارم و پسرم با این خودرو مسافرکشی می کند تا نان خانواده را دربیاورد. آیا بانک می تواند خودرو ما که تنها ممر معاش خانواده است توقیف کند؟
اصل مبلغ بدهی اتحادیه 500 میلیون تومان بوده البته الان با سود و دیر کرد به 2 میلیارد تومان رسیده
آیا راه حلی هست که من نجات پیدا کنم . آيا برعلیه مدیران فعلی اتحادیه شکایت کنم یا بر علیه بانک.
ضمنا مدیران جدید اتحادیه موجود هستند اما اقدامی برای وصول مطالبات اتحادیه نمی کنند
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرونده شما بار حقوقی بسیار زیادی دارد و نیازمند بررسی اسنادی است لیکن در باره بانک ها با توجه به رویه قضایی فعلی امکان مانور زیادی وجودندارد

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
ماشین طبق قانون جدید جزو مستثنیات نیست
امااگر سود اخذ شده بیشتر از دستور بانک مرکزی باشد که معمولا چنین است میتوانید شکایت کنید ...و در ضمن در خضوض اینکه ایا اصلا شما مسوول هستید یا خیر باید پرونده بررسی شود