مشاوره حقوقی رایگان - وام متوفی

با سلام.
پدرم یک هفته بعد از دریافت وام از بانک فوت شدن، متاسفانه وام بیمه نبوده. ما هم دسترسی به اموال نداریم. آیا اگر ما اقساط را پرداخت نکنیم و بانک قانونی اقدام کند، میتواند توقیف اموال بگیرد؟ یا به گردن ضامن ها می افتد؟ اگر شکایت کند قبل از طلبکاری که قبلا توقیف گرفته قرار میگیرد یا بعد از آن؟ اگر بعد از طلبکار قرار بگیرد و دیگر مالی نباشد چطور می شود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بانک علیه ورثه و ضامنین اقدام خواهد کرد. طلب بانک بعداز طلبکار قبلی قرار میگیرد.