مشاوره حقوقی رایگان - دو دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان زمین

با سلام.از پدرم زمینی به مساحت 6600 متر به من و دو برادرم به ارث رسیده که پس از طی مراحل اداری هرکدام سند تک برگ گرفتیم ولی در سند تک برگ ما خورده نوع و میزان مالکیت: دو دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان
و در سند مساحت کل زمین خورده است.
سوال من اینست که آیا میتوانم سهم خود را بصورت جداگانه بفروشم یا حتما باید اجازه برادران هم باشد؟معنی دو دانگ مشاع از عرصه و اعیان چیست؟
ممنون