مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شرایط اجاره

سلام
من ملکی رو اجاره دادم به خانواده ای .در ابتدا خانمی با همسرشون برای بازدید اولیه اومده بودند .و پسندیدند اما همسرشون ساکن شهر دیگه بودند .من قرار داد رو با خانم بستم و داخل قرار داد ذکر شد 3 خانم (یک مادر و دو دختر ) و حتی خانم، شماره همسر خودشون هم داخل اجاره نامه ذکر کردند . بعد از 3 ماه دعوایی داخل ساختمان بین دختر ها و مادر شکل میگیره که منجر به این میشه که متوجه شدم اون آقا همسرشون بودند اما قبل قرار داد اجاره یک ماه بوده که طلاق گرفته اند (متاسفانه نه من و نه مشاور املاک شناسنامه خانم رو به دقت ندیدیم).و در این بین ، دعوا به دلیل تجدید فراش خانم با همسر جدیدشون هست .که الان اون خانم با یکی از دخترانشون و همسر جدیدشون (نکاح موقت) دارند زندگی میکنند .یکی از دختران دیگه رفته و این آقا هفته ای 3 روز به خانه رفت آمد دارد.

- حالا سوال اول بنده این هستش که آیا حق فسق و تخلیه به دلیل تغییر شرایط رو دارم ؟مدت قرار داد هنوز 6 ماه مانده
-سوال دوم اینکه من تمام تجهیزات ساختمان رو نو و آکبند انداخته بودم اما طی کاری که داخل ساختمان داشتم و بازدید کردم متوجه شدم شیر آلات به دلیل عدم تمیز کاری به شدت کثیف و رسوب کردند و سرامیک و کابینت روشویی به شدت زرد شدند آیا میتوانم خسارت بگیرم؟