مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر تادیه

سلام
به فرد املاکی بابت معامله خونه مبلغ 20 میلیون تومان بیعانه دادم در مرداد ماه1401
باتوجه با عدم حضور مالک قرارداد لغو شد و هیچ قرارداد کتبی ای بین ما نوشته نشده است.صرفا شفاهی.
بعد از گذشت 8 ماه هنوز پول بیعانه من را بنگاهی پس نداده. رای هم صادر شده و ایشان ملزم به پرداخت هستن با خسارت تاخیر تادیه.پرونده در مرحله صدور اجرائیه هست
آیا ایشون میتونه بدون هماهنگی صرفا اصل پول رو برگردونه و خسارات رو نده؟ چون گفته تا چند روز آینده پولت رو میدم.برای گرفتن اصل خسارت تاخیر تادیه من باید چیکارکنم؟
سپاسگزارم