مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق از دو سازمان

سلام
بنده 11سال حق بیمه رانندگان دارم در بیمه والان دیگر حق بیمه پرداخت نمی کنم به این علت که بعد از چند سال پیگیری از کار افتادگی در نیروهای مسلح که خدمت سربازی ام رخ داده بود اقدام کردم و به خواست خدا الان حقوق بگیر نیروهای مسلح هستم میخوام بدونم این 11 سال حق بیمه رانندگان را می‌توان ادامه داد و بازنشسته شد و از دوجا حقوق گرفت؟
اگرم نمی‌شود میتوان سابقه بیمه را به یکی از اعضای خانواده انتقال دهم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقرارات نیروهای مسلح ملاک عمل است . به آن نیرو مراجعه نمایید .