مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در تصادف با موتور سیکلت

سلام وقت بخیر من پیک موتوری هستم رفته بودم پردیس دماوند بسته تحویل بدم درحال برگشت رویه موتور با سرعت 70حدودا از لاین کندرو درحال حرکت بودم ماشینی راحت 150داشت جوری از بهم زد ک موتور از زیرم در رفت افتادم رو کاپوتو فرمان چرخوند اومدم رو موتور که ماشین فرار کرده منو بردن بیمارستان عکس اینا خداروشکر آسیب جدی ندیدم معدم اینا بدنم کوفتگی دارم ولی موتورم80 %نابود شد بخاطر تعطیلات تا الان اقدامی نکردم ولی از سنا برام پیامک اومده برای شکایت تصادف یک ماشین دیگه ام پلاک اونی که بهم زدرو برداشته من میتونم ازش شکایت کنم بخوام بابت اینکه با موتور کار می کردم وعملا از کار افتادم درسته شکستگی ندارم ولی درد دارم و با موتور کار می کردم درآمدم این بوده الان با این شرایط چی میشه کار افتادگی یا خسارت موتور؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا تامین دلیل جهت تعیین میزان خسارت وارده به موتور انجام دهید سپس دادخواست مطالبه خسارت اگر زیر بیست میلیون است به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید .