مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه مدت حضور در جبهه از طرف یگان مربوطه

سلام من طبق کارت پایان خدمتم از تاریخ63/09/18لغایت65/10/18سرباز بودم
که از تاریخ 64/11/15به جبهه اعزام شدم وتا پایان خدمتم در منطقه دارخوین با یکماه اضافه ضرورت بوده ام که در پشت کارت به دوماه احتیاط ثبت گردیده
الان که جهت گرفتن سابقه جبهه مراجعه کردم فقط 83 روز حضور در جبهه برایم ثبت شده انهم بصورت غیر پیوسته!!
باتوجه به مدارک ومستندات قوی(هم رزمان اینجانب-عکس ودفترچه خاطرات در جبهه که با تاریخ همخوانی داردو...)و 13 ماه وهشت روزدقیق میباشدچه راهکاری پیشنهاد میفرمایید