مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناسی خودرو

با سلام
هفته گذشته خودرو سارقی که اقدام به سرقت کرده بود توسط نیروی انتظامی توقیف و به پارکینگ منتقل شد
اکنون من به عنوان شاکی پرونده درخواست مزایده خودرو کردم و هزینه مربوط به کارشناسی قیمت خودرو را واریز کردم
بعد از کارشناسی چه اقدامی باید انجام دهم و آیا پرونده از شعبه اجرای احکام کیفری به شعبه دیگری منتقل می شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کارشناس نظر می دهد اگر اعتراض نداشته باشید درخواست مزایده کنید. اگر مشتری پیدا شد که خودرو را بر می‌دارد و پولش را به شما می دهند. اما اگر مشتری پیدا نشد خودتان بردارید.