مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام‌من 2ساله ازدواج کردم تو این دوسال شوهرم همش دنبال اینکه مهرنامه‌من کجاست ی‌مدتم دست خواهرش داد بود ب زور ازشون گرفتم الان من هرجا‌میرم با خودم مدارکمو میبرم و شوهرم میگه چرا مدرکی ک مال جفتمونه میبری با خودت منم بهش گفتم ک اون مدرک فقط مال منه چون سند اردواج منه مثل سند ماشین ک فقط مال ی نفره درسته میخواستم بدونم‌ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام سند ازدواج متعلق به هر دو نفر است شما یا همسرتون میتونید رونوشت تهیه کنید