مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

من از کسی ماشین گرفتم که به من اطمینان داد بعد از چند روز وکالت فروش به من می دهد و ولی بعد از چند روز مشخص شد ماشین توسط صاحب اصلی شکایت توقیف پلاک شده ماشین به پارکینگ رفته. الان صاحب ماشین به من وکالت تام داده ولی راهنمایی رانندگی می گه حتما باید شکایت رو هم پس بگیرد تا از پارکینگ بیرون بیاد شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ؛
اگر در وکالت از مالک اختیار رضایت دادن و بستن پرونده را نداری باید مالک حضورا به مرجع قضایی مراجعه و رضایت دهد و یا از مالک در دفترخانه رضایت گرفته و خودتان در پرونده گذاشته و رفع توقیف نمایید .