مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

اگر وکیلی بعد از گذشت چندماه بدون هیچ اقدام قانونی روی پرونده و نتیجه نگرفتن با توجه به اینکه هزینه رسیدگی پرونده رو دریافت کرده آیا امکانش هست که موکل مبلغی رو که پرداخت کرده پس بگیره و پرونده رو به وکیل دیگه ای بسپارد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتونین با مذاکره علت عدم اقدام رو جویا باشید اگر مورد از ناحیه شما نباشه و مانع قانونی هم نباشه امکان استرداد حق الوکاله پس از کسر هزینه های تمبر مالیاتی وجود خواهد داشت ( کلا مورد توافقی است )