مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار

سلام. در شورا محکوم شدم به پرداخت 19000000تومان به علت نداشتن درخواست اعسار دادم. ولی به علت چنددقیقه دور رسیدن به جلسه پرونده را مختومه کردند، اعتراض گذاشتم. باتوجه اینکه طرف مقابلم تاکید داره به یکجا گرفتن پولش آیا میتواند کاری کند که اعتراض رد شود؟باید چکار کنم؟ راهنماییم کنید لطفا.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام عدم تشکیل جلسه از طرف شما بوده متاسفانه چون نتونستین شهودتون رو هم جلسه حاضر کنین دادگاه بالاتر اعتراضتون رو رد خواهد کرد