مشاوره حقوقی رایگان - سفته و چک

درود بی نهایت خدمت شما دوستان گرامی.
اینجانب به یه شخص اعتماد کرده و مبلغ میلیون
30000000 داده.
و قرار بر این شد چک به مبلغ پولم بهم بده ولی نداد. ولی سفته داده به مبلغ 50 میلیون داخل سفته نوشته سفته به قید ضمانت چک به شماره فلان جای شماره چک خالیه.
آیا من میتونم از طریق سفته شکایت کنم؟ چک به من نداده! و هنوز موعد سفته نرسیده تاریخ داره؟
لطفا منو راهنماییی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر سفته تاریخ دار باشد 10 روز مانده به وعده آنرا واخواست و مطالبه وجه سفته ازطریق دادخواست حقوقی کنید اگر بدون تاریخ باشد وکیلید هرتاریخی رو روش درج و وفق شرایط گفته شده اقدام به وصول کنید

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام.باید تصویر چک را مشاهده کنم