مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام.خسته نباشید.اینجانب جهت انجام ام آر آی زانو به بیمارستان مراجعه کردم و ام آر آی خود را انجام دادم و پس از آن عمل جراحی زانو انجام دادم.پس از عمل جراحی دکتر معالج اینجانب پارگی رباط aclرا در مطب به من گزارش داد که با توجه به عدم تشخیص دکتر ام آر آی مبنی بر اینکه رباط اینجانب پاره بوده ولی در گزارش ام آر آی رباط را سالم تشخیص داده بود و با توجه به اینکه هنوز مشکلات و علایم آن را دارم باید عمل جراحی مجدد انجام بدم...لذا بعد از عمل جراحی به دکتر ام آر آی مراجعه کردم و گزارش جدید ام آر آی صادر کرد...ضمنا به دلیل نداشتن هزینه عمل مجدد،هنوز جراحی نکردم...
نامه شکایتی در بیمارستان تحویل بخش شکایات دادم ولی رسیدگی نکردند...
تمامی مدارک اعم از گزارش عمل و نوشته کتبی گواهی دکتر معالج مبنی بر پارگی رباط و دو برگ ام آر آی که یکی از آن عدم تشخیص پارگی رباط و دیگری تصحیح گزارش اولیه ای که بعد از عمل جراحی صادر کرد...
چطور میتوانم به حق و حقوق خود برسم؟
باید به کجا شکایت کنم؟
چه چیز هایی میتوانم در شکایتم تقاضا کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید