مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام میتونم برای ماشینم پلاک توقیفی نمره12 برای مشهد بگیرم یا این امکان وجود نداره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور پیگیری نمایید
برای تعویض پلاک بدوا باید سکونت شما احراز شود و به صرف درخواست نیست !

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رسیدن به پاسخ به این پرسش بایستی شما از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری بفرمائید تا معلوم شود امر مورد اشاره ، امکان پذیر است یا امکان پذیر نیست .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره راهنمایی و رانندگی محل خود مراجعه نماید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
بسته به شرایط و محدودیت‌های قانونی که در هر شهری ممکن است متفاوت باشد، قوانینی برای تعویض پلاک وجود دارد. در برخی شهرها، مانند تهران، تعویض پلاک ممکن است با ارائه مدارک و پرداخت هزینه‌های مربوطه امکان‌پذیر باشد. اما در برخی شهرها، مانند مشهد، این امکان وجود ندارد و پلاک‌های تعویضی فقط به دلیل عدم رعایت قوانین ترافیکی یا مشکلات دیگر، به صورت توقیفی صادر می‌شوند و قابلیت تعویض آن‌ها برای شهروندان وجود ندارد. بنابراین بهتر است به اداره راهنمایی و رانندگی محل خود مراجعه کنید