مشاوره حقوقی رایگان - مستمری از کار افتادگی

سلا .من دچار معلولیت متوسط می باشم . سه سال پیش اقدام برای پرداخت بیمه تامین اجتماعی به صورت مشاغل ازاد کردم که من را فرستادن کمیسیون ودر کمیسیون من را با 66در صد از کار افتادگی بیمه کردن سه سال هم بیمه زیختم الان من با 51سال سن و 20سال سابقه وبا توجه به کمیسیون سه سال پیش که من را از کار افتاده 66درصد اعلام کردن میتوانم تقاضای از کار افتادگی بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید موضوع را از طریق بیمه حضوری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می باید به صورت حضوری موضوع را از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری بفرمائید . همچنین می توانید به صورت تلفنی با شماره گیری 1420 موضوع مطروحه را پیگیری بفرمائید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از بیمه پیگیری کنید کمیسیون پزشکی بسمه تامین اجتماعی برای شما تشکیل خواهد شد و نظر قطعی را خواهد داد مفاد قرارداد نیز مهم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره‌ی بیمه پیگیری نمایید یا با تلفن 2014بیمه‌ی تامین اجتماعی تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
با توجه به شرح شما، به نظر می‌رسد که شما می‌توانید برای دریافت مستمری از کار افتادگی اقدام کنید. بدین منظور، شما باید به سازمان بیمه تامین اجتماعی مربوط به منطقه خود مراجعه کرده و درخواست دریافت مستمری از کار افتادگی را ارائه دهید.

در این درخواست، شما باید اطلاعات شخصی و شرایط کاری خود را توضیح دهید و مدارک مورد نیاز از جمله گواهی از کار افتادگی و سند تایید شغلی را تهیه کنید. در صورتی که درخواست شما در کمیسیون تایید شود، شما مستمری از کار افتادگی دریافت خواهید کرد.

میزان مستمری از کار افتادگی بسته به شرایط و مقررات بیمه تامین اجتماعی متفاوت است و بر اساس درجه از کار افتادگی، سن و سابقه کاری شما تعیین می‌شود. برای اطلاعات بیشتر، بهتر است با سازمان تامین اجتماعی مربوط به منطقه خود تماس بگیرید و اطلاعات کاملی در این زمینه دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید پرونده بیماری شما دوباره در کمیسیون پزشکی بررسی شود و اگر رای از کار ‌افتادگی کلی شما صادر شود شما میتوانید درخواست بازنشستگی را مطرح نمایید