مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر، زن با چه استناداتی میتواند طلاق بگیرد؟ تنها موردیکه من دارم اینکه وقتی مشکلی یا اشتباهی از زن و بچه مببینم و تذکر میدهم و آنها نمیپذیرند عصبی میشوم و نیم ساعتی گیر میدم و داد و بیداد میکنم عامیانه بگم ببخشید زیاد حرفو کش میدم چارتا هم دری بری میگم شاید دوتا ایرادم از خانوادش بگیرم یا توهین کنم. آیا این دلیل بر طلاق میشود؟ همسرم و دخترم یک ماهیه خونه رو ترک کردن و همسرم دادخواست طلاق داده و وکیل هم گرفته. این مورد منجر به طلاق میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قاضی تشخیص دهد سوء رفتار باعث عسروحرج شده بله میتواند طلاق بگیرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بزرگوار زن وشوهر مکلف به حسن معاشرت بایکدیگرند مواردی که اعلام کردید باحسن معاشرت منافات دارد وباعث ازردگی روحی وروانی وایجاد خصومت وتنش میشود بنابراین سعی کنید خونسرد ومهربان باشید درخصوص اینکه ایا این موارد می تواندمستند صدورحکم طلاق به درخواست زن باشد بله میتواند مستندصدورحکم طلاق به درخواست زن باشد شماحتما اصطلاح ضرب وشتم راشنیده اید شتم بمعنای توهین است درارایی مشاهده شده که بعلت توهین های فراوان وطاقت فرسا دادگاه به درخواست زن حکم طلاق صادرکرده است