مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی معیوب

سلام. من یک گوشی با شاگرد مغازه موبایل فروشی از یک عمده فروش خریدم بعد آوردیم تا تنظیمات انجام بده در همین حین که آوردیم مغازه موبایل فروشی قبل چک کردن گوشی یک فاکتور به من داد بعد گوشی را به شارژ زد متوجه شد که گوشی مشکل داره گفت خودم درست می کنم بعد از آن دیگه جواب من را نمی دهد می‌گوید شما گوشی را سالم تحویل گرفتنی به من ربطی ندارد چه کار می تونن بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما