مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی معیوب

باسلام و خسته نباشید،من دوهفته ی پیش یه گوشی سامسونگ خریدم باقیمت11و چهارصد و ده روز مهلت تست شب اول متوجه شدم سیم کارت دومش کار نمیکنه بردم پیش فروشنده گفت بزارید پیشم بمونه درستش میکنم، سه روز دستش موند بعدازیه روز گفت قطعش گیر نمیاد ببر استفاده کن قطعش پیدا شد بهت زنگ میزنم بیار درستش کنم،تو اون سه روز صفحشو خط انداخته بود من از معامله صرف نظر کردم گفت اگه بخوای فسخ کنی فقط 9میلیون از پولتو میتونم بهت پس بدم من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فاکتور دارید ؟ مشاوره هماهنگ کنید بگیم خدمتون

یک وکیل :

سلام با وجود رسید، بدوا اطهارنامه فسخ باید داده شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه و یا تعزیرات می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اتحادیه مراجعه‌کنید.