مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر جرحی و فرار راننده

با سلام و خسته نباشید

دیروز موقع پیاده شدن از ماشین یک ماشین دیگر با سرعت به سمت من حرکت کرد و با وجود سرعت گیر در آن کوچه من را بین دو ماشین قرار داد طوری که آینه ماشین به شدت به من خورد و پا به فرار گذاشت، دست چپ من و از ناحیه شکم احساس درد شدید داشتم، با 110 تماس گرفتم و صورت جلسه نوشتم، به بیمارستان مراجعه کردم و بعد از چک اپ عکس برداری شکستگی را نشون نداد و فقط کوفتگی بود که آن را هم در پرونده اینجانب ثبت نکردند.

شماره پلاک ماشین را از دوربین های همسایه ها بدست آوردم، با توجه به اینکه تصادف غیر جرحی بوده آیا شکایت فایده ای دارد؟ اگر شکایت کنم آیا فرد خاطی هزینه های بیمارستان را پرداخت خواهد کرد؟

با تشکر

پاسخ ها :

تصادف غیر جرحی فرار از صحنه تصادف تصادف