مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر جرحی و فرار

با سلام
همسرم امروز دنده عقب با یه ماشین برخورد کرد که قسمت گلگیر تورفتگی ایجاد شده و مقصر همسر بنده هستش اول میخاستن به پلیس زنگ بزنن بیاد برای کروکی چون کارت ماشین دست همسرم نبود گفتن صبر کنید که کارت ماشینو برای من بفرستن بعد بگیم پلیس اون اقام رفته خونش و هرچی شوهر من زنگ زده اصن جواب نداده شوهر منم خسته شده محلو ترک کرده!حالا اون اقا گفته شکایت میکنه ولی ما بهش گفتیم خسارتتو میدیم اون کلا میگه ن باید برگه بیمه بدین و کارت ماشین
میخاستم بدونم اگه شکایت کنه بجز خسارتی که باید بابت ماشینش بهش بدیم اتفاق دیگه ای میافته!؟ جریمه فرار چقدره!؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصل خسارت و
افت قیمت خودرو
قابل مطالبه است
و از بابت فرار هم جریمه خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خسارات وارده از جمله افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد و قابل مطالبه است

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اصل خسارت وارده و افت قیمت خودرو قابل مطالبه است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تصادف غیر جرحی . جریمه فرار ندارد. فقط باید خسارت و افت قیمت طبق نظر کارشناس پرداخت شود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مدعی باشید طرف مقابل فرار کرده است ، در هر حال جریمه ای از این بابت لحاظ نمیگردد

مریم جمالی

سرکار خانم مریم جمالی :

با سلام ،به اصل خسارت و افت قیمت طبق نظر کارشناس محکوم خواهید شد

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
به خسارت وارده و نهایتا افت قیمت خودرو طبق نظر کارشناس محکوم خواهید شد و از بابت ترک محل، موردی متوجه شما نخواهد بود.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بهتره یک اظهارنامه جهت جبران خسارت ارسال بفرمائید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ایشان فرارکردند و باید اثبات کنند باشما تصادف کردند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خساراتاعم از خسارات وارده و افت قیمت خودرو بعلاوه خسارات دادرسی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خسارات وارده و افت قیمت ماشین با نظر کارشناس قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصل خسارات وارده همچنین افت قیمت از راننده مقصر قابل مطالبه است بابت فرار هم اصولاً جریمه نقدی در نظر گرفته می‌شود