مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر جرحی

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود 50 روز پیش ساعت یازده شب با یک خودرو پارک شده در خیابان تصادف کردم ، و بعد از کمی منتظر شدن چون کسی داخل خودرو زیان دیده نبود و خودم هم از ناحیه صورت و دهان دچار جراحت شده بودم صحنه را ترک کردم ، روز بعد به کلانتری محل مراجعه کردم و آنها را در جریان گذاشتم ، قرار شد به اتفاق راننده زیان دیده به بیمه مراجعه کنیم ، ماشین زیان دیده در شب حادثه بیمه نبود اما به هر حال بیمه سقف خسارت یعنی نه میلیون تومان به راننده زیان دیده پرداخت کرد اما راننده بعد از 50 روز میگوید که هزینه تعمیر ماشین بیشتر از پول بیمه شده و افت قیمت هم خورده و قصد دارد یا ده میلیون تومان پول اضافه بگیرد و یا اینکه شکایت کند ، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه خسارت بیشتر سقف پوشش بیمه ایی بوده و موضوع کارشناسی شود و میزان خسارت واقعی ارزیابی گردد آنچه را بیمه پرداخت کرده کسر و شما تکلیف به پرداخت مانده خسارت دارید و اگر از این حادثه خودرو طرف مقابل دچار افت قیمت شده ( که معمولا در خودروهای مدل بالا و فابریک موضوعیت داره ) با نظر کارشناس افت قیمت هم محاسبه و به طرف مقابل تعلق میگیره

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت اقدام زیاندیده دادگاه به نفع او رای خواهد داد بهتر است مصالحه کنید