مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خدمت شما عزیزان حساب من ازسال 98 مسدود شده وبعداز مراجعه به دایره ی حقوقی بمن گفتن حساب شما از اردبیل توسط اقایی بسته شده اما من هیچ ارتباطبی با این شهر و این اقا توی عمرم نداشتم کلا زیاد از حسابم استفاده نمیکنم حالا علت را چگونه میتوانم پیگیری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اینکه از بانک مرجع مسدودی را متوجه شدید حضوری پیگیری نمایید ثنای خود را نیز چک فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا از حسابتان سو استفاده شده بهتراست حتما یک گزارش ثبت کنید که حسابتان در فلان تاریخ مسدود شده و سپس از طریق پلیس فتا شکایت کنید تا رسیدگی ادامه یابد