مشاوره حقوقی رایگان - باسلام‌ خانمم الزام به تمکین محکوم شد‌رای قطعی شد اجرائی کشیدم.الان دوباره‌ جهت نفقه‌‌ شکایت کرده‌ مگه

با سلام. خانمم بدون اجازه ترک منزل کرده عدم تمکین محکوم شده‌ اجرائیه‌ هم کشیدم نفقه‌ اش‌ قطع شد
الان دوباره طرح دعوی کرده جهت نفقه. ایا همچین چیزی میشه؟

پاسخ ها :

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
واسه حکم تمکین اگر که درخواست اجراییه کردین امکان پذیر نیست.
جلسه رسیدگی حکم الزام به تمکین رو ارائه بدین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضمن لایحه ای موارد مذبور را به شعبه مربوطه اعلام نمایید و اقدام به اخذ گواهی نشوز کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد
اگر تمکین کند مستحق نفقه میباشد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان این حق را دارد که شکایت نماید اما قاضی محترم می بایست در این خصوص اظهار نظر نمایند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ببینید نفقه ی چه زمانی را میخواهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجه ناشزه نبود و تمکین کند نسبت به نفقه ایام اینده و گذشته و حال قابل طرح میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر نسبت به حکم دادگاه همسرتان تمکین نموده و حکم اجرا شده است . با واقعه جدید مبنی بر عدم پرداخت نفقه مجدد از سوی شما ایجاد شده بله می تواند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضمن لایحه ای موارد مذبور را به شعبه مربوطه اعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مطالبه نفقه مربوط به زمان تمکین باشد قابلیت اقدام دارد ولی از زمان عدم تمکین که قطعی شده باشد نفقه تعلق نمی گیرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت عدم تمکین به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای قطعی الزام به تمکین و اجراییه را ارائه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتماً میخادتمکین کنه رای قبلی راارایه به دادگاه کن

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا زمانی که تمکین نکند نفقه تعلق نمیگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خانم شما در صورتی مستحق نفقه خواهد بود که از شما تمکین کرده باشند و در صورتی که تمکین نکرده باشند دعوایی که مطرح کرده اند با قرار عدم استماع دعوا رو به رو خواهد شد .