مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زن و فرزند

با سلام، من چند ماهیه که بخاطر اختلاف و مثبت بودن آزمایش اعتیاد همسرم، با فرزند دوسالم خونه پدرم زندگی میکنم، از طرفی هم شوهرم خونه نداره چون خونه اجاره ای به اسم من بود و با تموم شدن تاریخ قولنامه خونه رو تحویل دادم، حالا شوهرم نه برای ما خونه میبینه نه نفقه میده به من و بچه نه مهریمو پرداخت میکنه.
برای همه اینا شکایت هم کردم.
سوالم این: شوهرم اگه بره بابت مهریه زندان، من میتونم از پدرش شکایت کنم بابت نفقه خودم و بچه یا نه؟
و اینکه چون اسباب زندگی رو فراهم نمیکنه میتونم درخواست طلاق بدم یا نه؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

برای نفقه بچه میتوانید از جد پدری مطالبه نفقه کنید برای طلاق درصورت احراز تخلف زوج ازشرایط ضمن عقد حق طلاق دارید