مشاوره حقوقی رایگان - دستکوبی شماره اتاق پیکان وانت

من 5 سال پیش خودرو رو خریداری کردم تعویض پلاک هم کردم حالا نمیدونم کارشناس درست نگاه کرد یا نه درست یادم نمیاد بعد الان سه ماه من ماشین رو فروختم طرف بعد سه ماه رفته تعویض پلاک و میگه شماره اتاق دست کوبه منم روحمم از این قضیه خبر نداره نه تصادف کردم نه چپ که بخوام این کار رو بکنم الان چاره چیه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص از طریق راهور پیگیری نمایید در حالتی که متاسفانه خودرو تعویض پلاک نشود معامله ملغی است در غیر اینصورت باید خسارات و جریمه را جهت تعویض پلاک به خریدار بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما مسئول هستید و خریدار می تواند معامله را فسخ کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تامین دلیل کند که در زمانی که در ید شما بوده تعویض شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نیز می‌توانید تامین دلیل نماید و و به طرفیت فروشنده خود شکایت کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما نیز می‌توانید علیه مالک قبلی خود یا نمایندگی مربوطه طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن مفاد قراردادها نیز حائز اهمیت است....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تامین دلیل کنید کارشناس مشخص کند چه زمانی بوده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقرررات راهنمایی و رانندگی ملاک است . به هرحال شما می بایست ثابت نمایید در زمان فروش اتاق ماشین تعویضی نبوده است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هم می‌توانید تامین دلیل نماید تا مشخص شود در زمانیکه در ید شما بوده این اتفاق نیفتاده و به طرفیت فروشنده خود شکایت کنیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از راهور مرکز استان مشکل را بصورت حضوری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید معامله خود با خریدار را فسخ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده نسبت به فروشنده خود طرح دعوی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله شما با خریدار قابل فسخ است و بعد از فسخ قرارداد ، شما میتوانید مطالبه خسارت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این مورد می‌توانید به پلیس راهور مراجعه کنید همچنین با مراجعه به دفترچه‌ی خودرو خود، مشخص کنید که آیا ذخیره سازی اطلاعات شماره اتاق با درستی صورت گرفته است یا خیر. در صورت کوتاهی یا عدم رعایت قوانین جریمه خودرو مواجه می شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ادعاکن بعدازشمااتاق تعویض شده.اون بایداثبات کنه دریدشمااین اتفاق افتاده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عملا خودرو معیوب تلقی میگردد وخریدار امکان فسخ معامله یا اخذ خسارت را خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس تعیین میکند متعلق به چه زمانی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت چه شما با خبر باشید و چه شما با خبر نباشید مسئول فروش ماشین هستید و خساراتی که از این باب به خریدار خودرو وارد شده است را طبق قانون بایستی پرداخت بفرمائید .