مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره اتاق خودرو خریداری شده

با سلام بنده حدودا دوماه پیش یک دستگاه پیکان مدل 83 خریداری کردم و روز تعویض پلاک هیچ مشکلی نداشت امروز که می خواستم ماشینو بفروشم شهرک گفتن شماره اتاق دستکوب میباشد حالا موندم چیکار کنم اگه امکانش هست راهکاری برای من پیشنهاد بکنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از مرکز شماره گذاری قبلی به رییس پلیس راهور شکایت کن اگر نشد دیگه مجبوری نفروشی یا جریمه پرداخت کنی تا با شماره اتاق جدید ثبت شود