مشاوره حقوقی رایگان - جواب دادخواست

جواب دادخواست
دادخواستی تنظیم کردم بعد از یک ماه و دو روز این پیامک ارسال شده بم

«دادخواست شماره ..... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه ... دادگاه عمومي حقوقي شهرستان .... ارجاع و با شماره پرونده .... و رمز شخصي ..... ثبت گرديد»

فقط همین، مرحله بعد چی هست؟ نیاز هست که رجوع کنم به دادگاه یا منتظر پیامکی باشم؟ مرحله بعد از این پیامک چه قدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ثبت پرونده در موعد مقرر به شما ابلاغ خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر منتظر ابلاغ جلسه رسیدگی دادگاه باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدتی دیگر پیامک وقت رسیدگی برای شما ارسال خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کمتر از دو هفته از طریق پیامک ابلاغ وقت رسیدگی به شما اعلام می گردد