مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو چپی و

با سلام
بنده 20 روز پیش از شخصی خودروی پژوپارسی رو خریداری کردم که موقع خرید به بنده گفتن موتور ماشین کاملا سلامت و اتاق فقط دولکه رنگ داره. بعد از چند روز موتور ماشین خراب شد و به مبلغ 6 میلیون خرجش کردم و فاکتور هاش موجوده، قبل از باز کردن موتور تماس گرفتم با فروشنده بابت تعمیر موتور گفتن هزینشو میدن مشکل نداره منم قبول کردم و موتورو باز کردم. بعد از دادن وکالت فروشنده رفتم تعویض پلاک که اونجا کارشناس راهنمایی و رانندگی متوجه شد اتاق دوتیکه بوده و ماشین کاملا بازسازی شده و بعدش نامه دادن واسه اصالت اتاق خودرو رفتم شرکت ایران خودرو که اونجام چپی بودن ماشینو تایید کردن در ضمن ماشین بخاطر دو تیکه بودن پلاک نمیشه. وکالت فروش 15 روز بود ک بخاطر این کارا زمانشم تموم شد
ما یه قولنامه ی دستی تو خونه نوشتیم داخلشم راجب بدنه یا موتور چیزی ننوشتیم فقط شماره بدنه و شاستی. این از خدا بی خبر با چرب زبونی کاری کرد من خام حرفاش شدم.
الان نمیدونم چیکار کنم؟میتونم ماشینو پس بدم؟میتونم پول و خرجی که واسه موتور ماشین کردم پس بگیرم؟لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید