مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدرشوهر و مادرشوهر برای سقط جنین

سلام میخواستم بدونم من میتونم از پدرشوهر و مادرشوهرم ک ب زور و تهدید منو وادار کردن ک بچه 3 ماهمو سقط کنم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده چون خودتان نیز در سقط جنین مشارکت داشته اید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و خودتان نیز ممکن است به مجازات قانونی محکوم شوید.
شما در زمانی که شما را تهدید می کردند یا بعدش بلافاصله باید با 110 تماس می گرفتید و شکایت خودتان را پیگیری می کردید که با این شرایط به نظر فایده ای ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد اما این را بدانید خود شما نیز مرتکب جرم شده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیلی برای اثبات ادعایتان دارد میتوانید تحت عنوان قتل نفس و تهدید شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دلایل شما باید قوی باشد . چراکه خودتان نیز در عمل سقط دخیل بوداید . باید ثابت کنید هیچ اراده ای نداشته اید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر مدارک اثباتی دارید ولی پای خود شما هم گیر هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید اظهارت شما شنیده شود و سپس نظر قطعی داد تهدید شرایط خاص خود را در قانون دارد باید ببینیم مشمول شما می‌شود یا خیر اظهارت شما باید شنیده شود همچنین چگونگی این تهدید از چه کلماتی استفاده شده و اینکه زمان آن کی بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تحت فشار و تهدید غیر قانونی بوده اید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خود شما این کار ر را انجام داده اید و مسئولیت خواهید داشت

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان طرح شکایت توسط شما وجود دارد. البته مدارک و ادله ای مبنی بر تهدید باید ارائه دهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله در صورت داشتن مدارک و دلایل کافی شما می‌توانید از پدرشوهر و مادرشوهر خود شکایت کنید،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که برای این ادعای خود دلیل و مدرکی را دارید که مورد قبول محکمه باشد بایستی علیه ایشان اقدام به شکایت کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثباتش سخته خودت انداختیش هرچنداکراه شدی خودت هم مقصری