مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

با عرض سلام خسته نباشید خدمت وکلایی محترم . من تو شرکتی مشغول به کار شدم الان درخواست سوپیشینه دارن ازم ولی متاسفانه بنده در شهرستان به خاطر مهریه زنم حکم جلبم بارها و بارها صادر شده الان اگه برم پلیس 10مشکلی واسم پیش نمیاد یا داخل سوپیشینه من قید نمیشه که نامبرده فراری هستش لطفا کمکم بکنید ممنون و سپاسگذارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر محکومیت فقط به خاطر مهریه باشد محکومیت کیفری موثر حساب نمیشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
سوپیشینه یا محکومیت های موثرکیفری دربرخی جرایم کیفری وجرایم ومجازاتهااست