مشاوره حقوقی رایگان - کروکی سازشی

سلام خسته نباشید
من در ساعت پایانی سال 1401 با یک پراید تصادف کردم و خودروی من وانت بود مه ایشون چون در ماشین رو باز کرده بودند و راه من از سمت چپ بسته شده بود از سمت راست با درب راننده پراید برخورد کردم و در پراید کنده شد
افسر اومد و کروکی کشید و خودروها به پارکینگ منتقل شد بعد از تعطیلات گفتند 5050 بوده ایشون اعتراض کردند تقاضای کارشناس دادند
هیئت سه نفره هم 50 50 رای دادند و ایشون تقاضای هیئت 5 نفره کردند
و ماشین ها تا به امروز در پارکینگ هست
گفتند چون باید کارشناس نظر بده امکان ترخیص ماشین ها از پارکینگ نیست
میخواستم راهنمایی کنید ببینم چجوری ماشینم رو میتونم ترخیص کنم
و چرا باید تا الان ماشین ها در پارکینگ بمونه؟
و اینکه این موضوع طبیعی و قانونیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو تصادفی توقیف خودرو تصادفی توقیف خودرو کروکی سازشی