مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین کشاورزی بجای مرغداری

باسلام واحترام بابرادرم درمرغداری شریکیم بلحاظ سهولت درکارتاسیس ازابتدا قولنامه عادی نوشتیم وسهم هرکدام مشخص کردیم ولی نوشتیم بلحاظ سهولت درکارهای اداری وغیره تمام اسنادومدارک اداری ورسمی مرغداری بنام برادرم میباشدوایشان قولنامه راقبول داردولی اخیرا" سندزمین زراعی آورده که 15سال مرحوم پدرمان اززمینهای اصلاحات ارضی مقدار26سهم به ایشان منتقل کرده.برادرم میگویداین سندزمین مرغداری است ومن مالک آن هستم وشمافقط در عیان شریکید
من شکایت برای اثبات مالکیت عرصه وعیان کردم و10روزدیگرموعددادگاه هست خواهش دارم مراکمک وراهنمایی کنید.
سندایشان 26سهم زمین زراعی آبی ودیمی اززمینهای مرحوم پدرمان است که نه اسمی ازمرغداری درآن هست ونه حدودات مشخصی دارد ونه معلوم است که کدام قطعه میباشد.بااحترام وسپاس فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی دادگاه با توجه به مدارک طرفین ملاک عمل است .