مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد ناخواسته پس از جدید کردن شناسنامه

سلام خداقوت
محل تولد بنده در شناسنامه گنبدکاووس ثبت شده و از زمان تولد تا به امروز در خوزستان زندگی میکنم،زمانی که برای جدید کردن شناسنامه به ثبت احوال خوزستان مراجعه کرده و اقدام کردم پس از انجام مراحل و دریافت شناسنامه جدید متوجه شدم که در شناسنامه جدید محل تولد رو گالیش ثبت کردن ،از ثبت احوال سوال کردم وگفتن بخاطر تغییر در تقسیمات کشوری این اتفاق افتاده!!!! بنده دوتا سوال دارم اول اینکه به شدت مخالف این تغییر هستم و میخوام محل تولد همون گنبد ثبت بشه باید چیکار کنم؟ دوم اینکه این مشکل باعث شده که الان محل تولد من در کارت ملی با محل تولد در شناسنامه فرق داشته باشه میخواستم بدونم این مسئله مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ یا کلا برای ثبت نام ها و بقیه کارهای اداری مشکلی ایجاد میشه یا نه؟ و اگه مشکلی ایجاد میکنه باید چیکار کنم تا حل بشه؟ممنون میشم بابت پاسخگوییتون