مشاوره حقوقی رایگان - هتک حیثیت

سلام. بنده به ی نفر بدهکار بودم و موفق نشدم بدهی خودمو پرداخت کنم. طلبکار منو تهدید کرد ک آبروی منو توی محل کارم میبره و در نهایت اقدام عملی به آبروریزی من کرد و حیثیت منو برد. و بمن تهمت دزدی زد. این تهمتا و تهدیدات رو ب صورت تلفنی و حضوری بهم گفت و شاهدی ندارم جز مکالمات تلفنی.
حالا می تونم به خاطر این توهینا و تهدید ب ابروریزی و عمل به هتک حیثیت من از اون طلبکار شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید لیکن می بایست در خصوص ادعای خود ادله ومدارک کافی داشته باشید .