مشاوره حقوقی رایگان - درگیری _ فحاشی

امروز از ی ماشین با فاصله خیلی کمی از سمت چپ رد شدم و برخوردی با ماشین این شخص نداشتم
این شخص حدود 2 کیلومتر دنبالم اومد و جایی که ایستاده بودم ایستاد و از ماشین پیاده شد و اومد گلوی منو که توی ماشین بودم گرفت و فشار میداد و شروع ب فحاشی کرد . بعد از ماجرا ب کلانتری مراجعه کردم
سوالم اینه که برم شکایت ثبت کنم یا فایده ای ندارد ؟
و آیا امکان ایجاد مشکل برای خودم مثل باطل شدن گواهینامه رانندگی وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید شکایت نمایید لیکن باید برای ادعای خود دلیل و مدارک داشته باشید . ابطال گواهی نامه فاقد وجاهت قانونی است ،