مشاوره حقوقی رایگان - ایا تصادف منجر به شکستگی پا زندان داره؟

سلام. برادرم چند روز پیش از داخل کوچه با ماشین بیرون می اومده که ناگهان یه موتوری با سرعت به چراغ جلو می خوره که منجر به شکستگی پای اون و عمل میشه. پلیس برادرم رو مقصر میدونه.‌حالا جز دیه ممکنه زندان هم داشته باشه؟ چون موتوری گفته رضایت نمیده و تهدید به قتل کرده.‌ این تهدید تاثیری در حکم دادگاه ممکنه داشته باشه؟؟ برادرم تا به حال تصادف نداشته و سو سابقه هم نداره.‌ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تهدید به مرگ اگر اثات شود جرم محسوب می شود ،تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است . اگر گواهی نامه نداشته باشد رانندگی بدون گواهی نامه جرم است .