مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه

با سلام و خسته نباشید من به عنوان خواهان در شورای حل اختلاف به طرفیت شرکت بیمه آسیا به خواسته فسخ قرارداد و مطالبه وجه دادخواست دادم
به تاریخ 1402/02/10 ساعت 11:00 قبل از ظهر وقت رسیدگی تعیین شده و من به علت مشغله کار نمیتونم روز جلسه حاضر بشم من از طریق دفتر الکترونیکی قضایی لايحه دفاعیه به شعبه ارسال کردم و آیا من میتونم روز جلسه لايحه دیگری بنویسم از طریق مادرم به شعبه ارسال کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ارسال لوایح از طریق دفاتر خدمات قضایی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفاتر قضایی لایحه ارسال نمایید یا وکیل دادگستری اختیار نمایید . مادرتان سمت قانونی ندارد .