مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام وقت بخیر

من دوسالی هست که ازدواج کردم بعد از دوسال با زنم سر موضوعی به اختلاف خوردیم
و الان زنم اعتراف کرده که با اجبار خانواده اش راضی به ازدواج با من شده و خودش هیچ علاقه ای به این ازدواج نداشته (شاهد هم دارم)
الان در دادگاه درخواست مهریه کرده

من میتونم به خاطر اینکه ازدواجمون با اجبار خانواده اش بوده اقدامی بکنم؟

چون یه جا گفتند بهم چون زنت به خاطر اجبار زنت شده عقد شما باطل هست چه از نظر شرعی و چه از نظر قانونی چون قصد دلی برای ازدواج با تو نداشته

الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر نمی توانید . می توانید دادخوست طلاق توافقی یا طلاق ازسوی زوج به دادگاه خانواده تقدیم نمایید ، لیکن حق وحقوق زوجه پابرجاست. مگر این که زوجه از حقوق خود گذشت نماید .